Перейти до основного вмісту
Захист кваліфікаційних робіт

З 18 по 21 грудня 2023 року на факультеті математики та інформатики працювала екзаменаційна комісія №1 для проведення атестації здобувачів вищої освіти освітнього рівня «магістр» спеціальностей  113 «Прикладна математика», 122 «Комп’ютерні науки», 124 «Системний аналіз».

Студенти ОПП "Технології програмування та комп'ютерне моделювання" другого (магістерського) рівня гідно представили власні кваліфікаційні роботи.

Кафедра прикладної математики та інформаційних технологій щиро вітає своїх студентів з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Пишаємося, що кожен з вас в черговий раз показав високий рівень знань та підготовки, відповідальності та наполегливості.

Любі наші випускники! Бажаємо вам невичерпної енергії та безмежних сил на нелегкій дорозі майбутніх звершень та досягнень! Нехай поруч завжди будуть люди, котрі люблять і підтримують вас!  Бажаємо мирного неба, світлих надій та упевненості у завтрашньому дні.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності