Перейти до основного вмісту
Подяка МАН

Викладачі кафедри прикладної математики та інформаційних технологій ведуть системну роботу з обдарованою молоддю, що створює невичерпний потенціал для досягнення успіху та підкорення наукових вершин. Ця є запорукою успішної підготовки майбутніх фахівців.

Асистент кафедри ПМІТ Ігор Скутар отримав Подяку від Національного центру «Мала академія наук України» за високий рівень професіоналізму, особистий внесок у підтримку учнівської молоді та роботу у складі журі IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики, яка проходила з 29 березня по 2 квітня 2024 року в Чернівцях. До змагання долучилися 126 учнів з 24 областей України.

Вітаємо, Ігоре Дмитровичу! Бажаємо вам подальших успіхів у вашій професійній діяльності та невичерпного натхнення у реалізації освітніх та наукових ініціатив. Нехай ваші досягнення завжди будуть джерелом гордості та натхнення для молодих поколінь.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності