Перейти до основного вмісту
Вічна пам'ять

З глибоким сумом повідомляємо про раптову смерть випускника і колишнього викладача нашої кафедри, доктора фізико-математичних наук, професора Свердана Михайла Леоновича, який відійшов у вічність 19 листопада 2023 року.

Михайло Леонович закінчив кафедру прикладної математики і механіки у 1963 році і з цього часу до 2000 року працював на кафедрі на посадах асистента, старшого викладача, доцента, професора. Був професійним викладачем і науковцем, талановитим організатором і керівником, наставником для молодших колег і студентів. Відзначався різнобічними знаннями у багатьох галузях науки й життя. Він завжди ділився своїми знаннями та досвідом із колегами і студентами та був із ними доброзичливим, ввічливим та чуйним.

Ми висловлюємо щире співчуття родині та колегам Михайла Леоновича. Він залишиться в наших серцях як чудова людина та професіонал. Нехай земля йому буде пухом.

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності