Перейти до основного вмісту
ICPC 2023

8 грудня 2023 року відбувся IIІ фінальний етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Водночас він став півфіналом Світової першості серед студентських команд у Південно-східному європейському регіоні ICPC (International Collegiate Programming Contest), до якого входять 9 держав: Албанія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Греція, Ізраїль, Кіпр, Північна Македонія, Молдова, Румунія, Сербія, Туреччина, Україна, Чорногорія.

Цьогоріч в півфіналі Світової першості свої сили спробувала і команда кафедри прикладної математики та інформаційних технологій CHNU_PMIT_212 у складі: Михайло Гордей, Іван Дарій, Олег Понзюк, тренер - Ігор Скутар.

Олімпіада традиційно тривала 5 годин, під час яких команда повинна була виконати понад десяток задач. Серед великої кількості команд, які представляли 65 навчальних закладів Південно-східної Європи наша команда змогла потрапити у топ-100. Вітаємо із успішним виступом учасників команди!

Ми використовуємо власні та сторонні файли cookies та localStorage для аналізу веб-трафіку та поширення матеріалів. Налаштування конфіденційності